Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

3 მიზეზი, თუ რატომ უნდა გამოიყენოთ მიკროგრინი სამზარეულოში

June 24, 2017

 

 

მიკრომწვანილი ახალი სიტყვაა ქართულ კულინარიაში, თუმცა მთელს მსოფლიოში უკვე წლებია აღიარეს ამ პატარა მცენარეების დიდი წვლილი ჯანსაღ კვებაში. 

 

 

1. მიკროგრინი ვიტამინებით სავსე მიკრომწვანილია, კვლევების თანახმად ის გაცილებით უფრო კონცენტრირებულია ნუტრიენტებითა და ანტიოქსიდანტებით ვიდრე მისი ზრდასრული ვერსია. მაგალითად, წითელი კომბოსტოს მიკრომწვანილში 40-ჯერ მეტი E ვიტამინი და 6-ჯერ მეტი C ვიტამინია, ვიდრე ზრდასზრულ კომბოსტოში. შესაბამისად მიკროგრინის წითელი კომბოსტოს დამატება თქვენს ყოველდღიურ რაციონში თუნდაც ძალიან მცირე რაოდენობით, უკვე თქვენს მიერ მიღებული ვიტამინების დოზას საგრძნობლად გაზრდის.

 

2. მიკროგრინი თქვენს ყოველდღიურ კერძებს ახლებურ, გამორჩეულ არომატს შემატებს! სხვადასხვა ტიპის მიკრომწვანილებს სხვადასხვა არომატი აქვს: მდოგვი და რუკოლა შედარებით ცხარე გემოთი გამოირჩევა, წითელ კომბოსტოს ნაზი არომატი აქვს, სალათის მიქსში და ცხარე მიქსში კი სხვადასხვა ბოსტნეულია თავმოყრილი, რომ მრავალფეროვანი გემო მიიღოთ. თითოეული მიკროგრინი შეგიძლიათ მოარგოთ სხვადასხვა კერძს. მაგალითად საუზმეზე ომლეტს შეურჩიოთ სალათის მიქსი, სადილზე კალმახს მდოგვის მიკრომწვანილი ძალიან მოუხდება, ხოლო ვახშამზე ქათმის სალათს დაუმატეთ წითელი კომბოსტო! მიეცით ფანტაზიას გზა ფართო 🌱

 

3. მიკროგრინით გაფორმებული კერძები ისე გამოიყურება, როგორც საუკეთესო რესტორანში! ჩვეულებრივი სენდვიჩიც კი მიშლენის 3 ვარსკვლავიანი შეფის მომზადებულს დაემსგავსება თუ ცოტაოდენ მიკრომწვანილს მოაყრით☘

 

 

მიკროგრინი შეგიძლიათ უკვე შეიძინოთ აგროჰაბში (მარშალ გელოვანის 22)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
Please reload

  • White Facebook Icon
მიკროგრინი - Microgreen